Bun venit în universul L’OR!

 

De peste 25 de ani, brandul L’ÓR este instinctiv asociat standardului de aur în lumea cafelei. Născut în Franța sub semnătura eleganței, L’ÓR oferă întotdeauna o amplă selecție gourmet de tipuri de cafea tuturor iubitorilor de asemenea delicii.

 

 

Îmbinând rafinamentul clasic și tehnologia de ultimă generație, L’ÓR garantează de fiecare dată o intensă experiență multisenzorială. Gustul desăvârșit, creat cu măiestrie din îmbinarea perfectă a mai multor tipuri de cafea, după o rețetă originală, armonizează notele blânde cu cele tari, de o asprime sinonimă cu savoarea.

 

 

Fiecare ceașcă L’ÓR dă naștere unor clipe de plăcere pură, captivând și încântând pasionații de cafea cu intensitatea aromelor fine și echilibrate. Lasă-te sedus de un adevărat spectacol al simțurilor în fiecare moment petrecut alături de L’ÓR!

 

Află secretul tehnologiei inovatoare Aroma Lock!

Începe spectacolul cafelei!

Pe lângă îndelungata sa istorie, înțesată de povești și legende, cafeaua are și o viață amplă, misterioasă, plină de taine și surprize și reverii din lumi exotice. O viață care-și începe cu adevărat spectacolul abia când boabele sunt prăjite atent, îmbinând perfect temperatura cu durata, și apoi măcinate cu pricepere.

 

Timp de respiro

După prăjire și măcinare, cei mai mulți maeștri ai cafelei îi dau un timp să respire, să-și domolească tumultul înainte de-a o împacheta, lăsând astfel vreme suficientă să se degaje energia latentă, dar nevăzută, care este dioxidul de carbon.

 

...și totuși, prețioasa aromă...

Dar tocmai aceste ore de odihnă aduc și o diminuare în intensitatea aromei. Căci până în momentul ambalării, cafeaua va continua să-și răspândească voluptoasele parfumuri cu note magice, pierzând treptat o parte din prospețime. În final, ambalajul va reuși să captureze mai puțin decât ți-ai dori și ai merita din abundența de senzații și minuni din universul bobului de cafea.

 

Ideea de ajutor

Dar L’OR e altfel, pentru că maeștrii noștri știu să aprecieze aroma cafelei proaspăt măcinate, lăsându-se inspirați de ea și devenind mai inovativi. Ei au creat o tehnologie specială de ambalare – Aroma Lock™, ce permite cafelei să poată fi împachetată în cel mult 30 de minute după măcinare. Dioxidul de carbon? Va ieși treptat, în ritmul său, fără a fi însă înlocuit de oxigen – cel mai mare dușman pentru aroma cafelei.

 

 

Un pachet cu grijă pentru aromă și prospețime

Rezultatul? Ambalajul special L’OR, un pachet nevidat, integrând inovația Aroma Lock™ – o tehnologie nouă de ambalare care păstrează intactă întreaga aromă seducătoare a cafelei și te aduce mai aproape de momentul prăjirii și măcinării.

 

 

AROMA LOCK™ TECHNOLOGY

O tehnologie unică ce păstrează aroma pachetelor tale de L’OR cafea prăjită și măcinată.

Descoperă

produsele L'OR

    instag-removebg-preview.png