Selecția L'OR

Cafea boabe

 


Lasă-te sedus de L'OR, o selecție gourmet de tipuri de cafea boabe, creată pentru a-ți oferi momente de pură încântare.

CREMA ABSOLU CLASSIQUE

Delicat și Echilibrat

L'OR Crema Absolu Classique este o formulă clasică, ce îmbină notele echilibrate ale boabelor de cafea mediu prăjite, pentru o eleganță delicată, desăvârșită.

CREMA ABSOLU PROFOND

Gust Bogat și Aromat

L'OR Crema Absolu Profond pentru o aromă intensă și un gust bogat. Lasă-te învăluit de notele citrice surprinzătoare și de gustul sofisticat și fin al celor mai bune boabe de cafea 100% Arabica.

ESPRESSO FORZA

Intens și Puternic

L'OR Espresso Forza este un espresso bine definit de un gust intens și puternic, atins de nuanțe de chihlimbar care îmbrățișează un strat delicat de cremă.

 


Lasă-te condus în universul tropical  al aromelor persistente de cafea cu o personalitate puternică. Cea mai pură experiență a aromei este regăsită în colecția L'OR Origini.

ESPRESSO COLOMBIA

Puternic și Aromat

L’OR Colombia  - Gustă din bogăția boabelor de cafea 100% arabica pe care le oferă teritoriile fertile din  Columbia.

Amestecul delicat este inspirat cu peisajele sale luxoase și legenda lui El Dorado.

 Boabele de cafea arabica dezvăluie personalitatea puternică de espresso corpolent cu arome care persistă și cu un caracter complex.

ESPRESSO BRAZIL

Subtil și Delicat

L’OR Brazil  - Amestecul delicat pregătit de măiestrii L'OR  te va surprinde prin dulceața sa asemănătoare ciocolatei.

Având un nivel de prăjire mediu, echilibrat, boabele de cafea arabica braziliene dezvăluie  note de ciocolată și nuanțe de cereale prăjite, care se îmbina perfect asemenea ca soarele cald care mângâie frunzele verzi din pădurile sălbatice din Brazilia.