Un cappuccino catifelat și răcoritor

Cappuccino Rece L'OR

 

Pahar: înalt

Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente

 

Două shot-uri de cafea din sortimentul tău favorit din colecția L'OR Origini

 

Cuburi de gheață

 

Lapte pasteurizat, slab în grăsimi (1.5% recomandat)

 

Mod de Preparare

 

01 Pregătește 2 shot-uri din sortimentul tău favorit din colecția L'OR Origini. Adaugă zahăr, dacă dorești.

 

02 Spumează laptele până când devine o cremă catifelată. Pentru o spumă mai bogată, adaugă 1-2 cuburi de gheață înainte de a bate laptele.

 

03 Adaugă cafeaua în paharul înalt împreună cu alte cuburi de gheață, peste care se toarnă spuma de lapte.

 

04 Servește și bucură-te de rețeta desăvârșită L’OR.

 

COLECȚIA ORIGINI

INDIA

Un amestec puternic, dar delicat, de note picante și fructate, care evocă mirosurile și deliciile interesante ale bazarurilor locale, alături de arome îndrăznețe de caramel și cacao care te transpun pe dealurile din sudul Indiei, unde sunt cultivate aceste boabe de cafea.

COLUMBIA

Acest espresso corpolent are un caracter complex și o personalitate puternică, cu arome care persistă. Descoperiți măreția contrastelor și misterelor aceastor origini care dau naștere celor mai bune boabe de cafea Arabica.

 

PAPUA NOUA GUINEE

Un amestec remarcabil, cu un gust pronunțat, fructat și aromă dulce de lemn, care se formează în climatul rece și umed în care se cultivă aceste boabe de cafea: un veritabil paradis.

 

 

NOU

GUATEMALA

Solul calcaros din Guatemala, împreună cu amestecul de aer cald și rece, contribuie la gustul intens și proaspăt, cu note de meredulci și citrice. Cafeaua prăjită ușor spre mediu își dezvăluie pe rând notele distinctive și surprinde prin eleganță și rafinament.

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.