Decor: bucăți de ciocolată neagră și o felie de smochină
Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente
1 smochină tăiată
100 ml lapte condensat
50 ml lapte
¾ ceașcă cu gheață mărunțintă
1 shot de L’OR Lungo Profondo sau Columbia
1 păstaie verde de cardamom
1 tabletă de ciocolată neagră
Mod de Preparare
01
Răzuiește bucata de ciocolată fie cu o răzătoare, fie cu un cuțit.
02
Taie fin o felie de smochină, păstrând o bucată mai mare pentru mai târziu.
03
Pune bucata de smochină împreună cu laptele condensat, laptele simplu și gheața mărunțită în blender și mixează-le până vei obține un amestec de o consistență densă.
04
Așează cu grijă felia de smochină și bucățile de ciocolată deasupra băuturii reci.
05
Adaugă shot-ul de espresso în pahar.
06
Sparge cu grijă păstaia de cardamom între degete și presară-o deasupra băuturii. Lasă la infuzat și bucură-te de rețeta L’OR.