Un espresso gurmand și ispititor
Pahar: o ceașcă de cafea și un pahar de vin
Decor: bucăți de ciocolată neagră și o felie de smochină
Timp de preparare: 5 minute
1 smochină tăiată
100 ml lapte condensat
50 ml lapte
¾ ceașcă cu gheață mărunțintă
1 shot de L’OR Lungo Profondo sau Columbia
1 păstaie verde de cardamom
1 tabletă de ciocolată neagră
01 Răzuiește bucata de ciocolată fie cu o răzătoare, fie cu un cuțit.
02 Taie fin o felie de smochină, păstrând o bucată mai mare pentru mai târziu.
03 Ia bucata de smochină împreună cu laptele condensat, laptele simplu și gheața mărunțită și mixează-le într-un blender până vei obține un amestec de o consistență densă.
04 Toarnă rezultatul într-un pahar.
05 Așază cu grijă felia de smochină și bucățile de ciocolată deasupra băuturii reci.
06 Adaugă shot-ul de espresso în pahar.
07 Sparge cu grijă păstaia de cardamom între degete și presară-o deasupra băuturii. Lasă la infuzat și bucură-te de rețeta L’OR.
Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.