O combinație dulce și elegantă

Roseleaf Kiss

 

Pahar: pahar de vin

Decor: petale de trandafiri uscate, zahăr pudră

Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente

 

2 shot-uri de espresso L’OR Papua Noua Guinee

 

1-2 lingurite de lapte

 

x petale uscate de trandafir (după gust)

 

x lingurițe de zahăr (după gust)

 

1 linguriță de sirop de zahăr

 

 

Mod de Preparare

 

01 Pune în blender porții egale de petale uscate de trandafir și zahăr.            Mixează până obții o pudră fină.

 

02 Acoperă margininile paharului cu sirop de zahăr.

 

03 Decorează paharul cu petalele de trandafir, punând marginea în                pudra obținută anterior.

 

04 Spumează laptele, precum în cazul unui cappuccino.

 

05 Adaugă cu grijă cele două shot-uri de espresso, fără a atinge                    marginile decorate.

 

06 Pune o linguriță de spumă de lapte deasupra cafelei, formând o              mică piramidă.

 

07 Decorează băutura cu petale uscate de trandafir.

 

08 Servește și savurează rețeta L’OR.

 

Produse Folosite

L’OR ORIGINI PAPUA NOUA GUINEE | 7

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.