Pahar: pahar înalt
Decor: o coajă de lămâie spiralată
Timp de preparare: 5 minute
Un shot de L’OR Splendente sau Papua Noua Guinee
Apă de cocos, după gust
Apă tonică, după gust
Cuburi de gheață
Taie coaja de lămâie într-o fâșie lungă, spiralată, în jurul fructului (ca și când decojești un măr). Asigură-te că tai doar coaja și nu fructul.
Taie marginile acesteia cu un cuțit pentru a obține o coajă lată de 1 - 1.5 cm.
Adaugă un capăt al cojii pe fundul paharului și spiraleaz-o în jurul acestuia. Umple paharul cu gheață pentru a fixa coaja de lămâie.
Aranjează coaja astfel încât capătul exterior să fie pliat pe gura paharului.
Adaugă shot-ul de espresso în pahar.
Completează amestecul cu părți egale de apă de cocos și tonic.
Servește și bucură-te de rețeta L’OR.
Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.