Un amestec efervescent și răcoritor

Tonic & Coconut

 

Pahar: pahar înalt

Decor: o coajă de lămâie spiralată

Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente

 

Un shot de L’OR Splendente sau Papua Noua Guinee

 

Apă de cocos, după gust

 

Apă tonică, după gust

 

Cuburi de gheață

 

Mod de Preparare

 

01 Taie coaja de lămâie într-o fâșie lungă, spiralată, în jurul fructului (ca          și când decojești un măr). Asigură-te că tai doar coaja și nu fructul.

 

02 Taie marginile acesteia cu un cuțit pentru a obține o coajă lată de 1          - 1.5 cm.

 

03 Adaugă un capăt al cojii pe fundul paharului și spiraleaz-o în jurul             acestuia. Umple paharul cu gheață pentru a fixa coaja de lămâie.

 

04 Aranjează coaja astfel încât capătul exterior să fie pliat pe gura                paharului.

 

05 Adaugă shot-ul de espresso în pahar.

 

06 Completează amestecul cu părți egale de apă de cocos și tonic.

 

07 Servește și bucură-te de rețeta L’OR.

 

LOR_Tonic_CoconutCoffee_recipe_1_640x450.jpg

Produse Folosite

L’OR ORIGINI PAPUA NOUA GUINEE | 7

L’OR SPLENDENTE  | 7

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.