Răsfățați-vă papilele gustative cu o combinație delicioasă de înghețată de vanilie și o ceașcă de cafea L'OR ESPRESSO. Este într-adevăr o rețetă de cafea irezistibilă. Italienii prepară această rețetă de ani de zile: o lingură de înghețată înecata în cafea espresso. Ei numesc acest desert „Affogato”. Alții amestecă înghețata prin cafea și o numesc „cafea cu gheață”. Indiferent, combinația de cafea cu înghețată este perfectă pentru orice ocazie.\
Timp de preparare: 20 de minute
Timp de așteptare: 30 de minute
Ingrediente
2 porții
2 căni de L'OR ESPRESSO Ristretto
2 cupe de înghețată de vanilie
Sirop de caramel
Mod de Preparare
01
Luați 2 pahare și adăugați câte o cupă de înghețată de vanilie în fiecare. Puneți paharele la congelator timp de jumătate de oră
02
Pregătiți 2 căni de L'OR ESPRESSO Ristretto și scoateți paharele din congelator.
03
Turnați câte o ceașcă de cafea peste fiecare cupă de înghețată.
04
Se ornează cu o crenguță mică de mentă și câteva fire de ardei iute