Pentru pofta de cacao cremoasă

Poftă de Cacao Cremoasă

 

Pahar: cupă adâncă

Garnituri: crenguțe de mentă și fire de ardei iute.

Timp de preparare: 5 minute

 

Ingrediente

 

8 frunze de mentă proaspătă

 

1 shot de cafea L'OR Ristretto

 

100 - 200 de grame de înghețată de ciocolată

 

30 ml de cremă vegetală de nucă de cocos

 

Mod de Preparare

 

01Se adaugă toate ingredientele în blender.

 

02 Se amestecă până la omogenizare.

 

03 Se toarnă în cupă.

 

04 Se ornează cu o crenguță mică de mentă și câteva fire de ardei iute

 

05 Serviți și savurați!

 

 

Produse Folosite

L’OR RISTRETTO | 11

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.