Savurați momentul
Ce poate fi mai bun într-o zi fierbinte de vară decât un frappuccino rece cu ciocolată, caramel sau vanilie și frișcă? Un frappuccino de casă, desigur! Alegeți una dintre aromele preferate, pregătiți-vă blender-ul și savurați momentul.
Timp de preparare: 15 minute
3 variante. Pentru Frappuccino cu ciocolată/Frappuccino cu caramel/Frappuccino cu vanilie:
80 ml (2 capsule) L’OR Espresso Supremo / Onyx / Ristretto, în funcție de aroma dorită
80 ml lapte (lapte integral, dar puteți opta pentru lapte degresat sau lapte de ovăz)
1 lingură de zahăr granulat
1 cană de cuburi de gheață (aproximativ 4 cuburi)
Frișcă pentru decorare
2 linguri sirop de ciocolată (30 ml) / 2 linguri sirop de caramel (30 ml) / 100 ml înghețată de vanilie (2 - 3 linguri)
Pentru Frappuccino de ciocolată / Frappuccino cu caramel / Frappuccino cu vanilie
01 Preparați două capsule de L'OR Espresso Supremo / L'OR Espresso Onyx / L'OR Ristretto, apoi lăsați-le la răcit în frigider.
02 Turnați laptele și espresso-ul răcit într-un blender.
03 Adăugați zahărul, siropul de ciocolată / siropul de caramel / înghețata de vanilie și cuburile de gheață.
04 Fixați capacul și amestecați până la omogenizare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de secunde.
05 Turnați frappuccino-ul într-un pahar înalt.
Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.