Termeni de utilizare LÓR

Bine ati venit pe site-ul [LÓR]® („Site-ul"). Acest Site va este oferit de Jacobs Douwe Egberts RO SRL („JACOBS DOUWE EGBERTS"), cu sediul social in Cal. Floreasca, nr. 169A, etaj 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 014459, Romania – numarul de inregistrare J40/1758/2015, CIF: RO3410446, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 36334.

 

Aplicabilitate
Prezentii termeni si conditii de utilizare („Termenii de utilizare") se aplica tuturor vizitelor si utilizarilor acestui Site, precum si tuturor informatiilor, recomandarilor si/sau serviciilor care va sunt furnizate pe sau prin intermediul acestui Site („Informatiile"). Prin utilizarea acestui Site va exprimati acordul cu termenii de utilizare. Acesti Termeni de utilizare pot fi modificati sau schimbati in orice moment de JACOBS DOUWE EGBERTS. Termenii de utilizare schimbati sau modificati intra in vigoare in momentul publicarii pe acest Site.

 

Informatii si raspundere
Informatiile sunt furnizate exclusiv in scop de informare generala. JACOBS DOUWE EGBERTS nu va fi raspunzator pentru nicio dauna care rezulta din utilizarea (sau imposibilitatea de a utiliza) site-ului, inclusiv daunele cauzate de virusi sau inexactitati sau caracterul incomplet al informatiilor, cu exceptia cazului in care aceste daune sunt rezultatul oricarei abateri intentionate sau al neglijentei grave a JACOBS DOUWE EGBERTS sau a angajatilor sai cu functii de raspundere. In plus, JACOBS DOUWE EGBERTS nu va raspunde pentru daune care rezulta din utilizarea mijloacelor electronice de comunicare, inclusiv – dar fara limitare – daune care decurg din defectiunea sau intarzierea in livrarea comunicatiilor electronice, interceptarea sau manipularea comunicatiilor electronice de catre terti sau de programe de calculator utilizate pentru comunicatii electronice si transmiterea de virusi.

 

Politica de Confidentialitate
Datele cu caracter personal furnizate sau colectate prin intermediul sau in legatura cu acest Site vor fi utilizate numai in conformitate cu [LÓR] Politica de Confidentialitate. Termenii de utilizare se vor supune [LÓR] Politicii de confidentialitate postate pe acest Site.

 

Linkuri catre alte pagini
Acest site poate oferi linkuri catre pagini de Internet externe. JACOBS DOUWE EGBERTS nu va raspunde pentru utilizarea sau continutul paginilor de Internet care fac trimitere la aceasta pagina sau catre care face trimitere această pagina. Politica de confidentialitate [LÓR] nu se aplica in cazul niciunei prelucrari a datelor dumneavoastra personale pe sau prin intermediul altor pagini de Internet externe.

 

Proprietate intelectuala
Daca nu se indica altfel, toate drepturile asupra acestui Site si asupra Informatiilor, inclusiv drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, sunt proprietatea JACOBS DOUWE EGBERTS. Utilizatorii au dreptul de a citi Site-ul si informatiile si de a face copii pentru uz personal, de exemplu prin imprimare sau stocare. Toate celelalte utilizari ale Site-ului sau ale informatiilor, de exemplu stocarea sau reproducerea (unei parti a) Site-ului in orice site extern sau crearea de link-uri, link-uri hypertext sau link-uri profunde intre Site si orice alt site sau orice alta utilizare, necesita consimtamantul, in prealabil si scris, JACOBS DOUWE EGBERTS.

 

„[LÓR]®” si toate celelalte marci comerciale care figureaza pe acest Site sunt marci inregistrate ale KONINKLIJKE DOUWE EGBERTS B.V. („KDE”), JACOBS DOUWE EGBERTS B.V. sau ale oricarora dintre afiliatii si/sau filialele acestora.

 

Idei nesolicitate
In cazul in care postati idei si/sau materiale nesolicitate, indiferent sub ce forma (texte, imagini, sunete, software, informatii sau altele) („Materialele”) pe acest Site sau le trimiteti catre JACOBS DOUWE EGBERTS prin e-mail sau altfel, JACOBS DOUWE EGBERTS va avea dreptul de a utiliza, copia si/sau exploata comercial respectivele Materiale in cea mai mare masura si gratuit si JACOBS DOUWE EGBERTS nu va fi angajat prin nicio obligatie de confidentialitate cu privire la aceste Materiale.

 
Prin prezenta, despagubiti si exonerati JACOBS DOUWE EGBERTS de orice actiune, pretentie si obligatie suferita sau suportata de JACOBS DOUWE EGBERTS ca urmare a utilizarii si/sau exploatarii de Materiale care incalca drepturile (de proprietate intelectuala) ale oricarui tert sau care sunt in alt mod ilegale fata de un tert.

 

Lege aplicabila si jurisdictie
Acesti Termeni de utilizare sunt reglementati exclusiv de legislatia Romaniei. Toate litigiile aparute in legatura cu prezentii Termeni de utilizare, inclusiv litigiile privind existenta si validitatea acestora, vor fi inaintate instantelor competente din Romania, cu exceptia prevederilor legale obligatorii contrare.

 

Cea mai recenta versiune: 14 iunie 2016