Rețetă pentru un desert cu cafea

Café Liégeois

 

Acest desert franțuzesc cu cafea este o combinație încântătoare de espresso intens, înghețată de vanilie, frișcă, caramel și doar o notă de gin olandez. Duceți plăcerea de a bea cafea la următorul nivel cu această rețetă de desert pe bază de cafea.

 

Timp de preparare: 15 minute

Ingrediente

 

Pentru un pahar

 

2 capsule de L'OR Espresso (L'OR Onyx, Ristretto sau Supremo ar fi perfecte)

 

1 cupă de înghețată de vanilie

 

20 ml smântână de frișcă proaspătă

 

Un strop de sirop de caramel

 

Opțional: pudră de cacao sau ciocolată pentru a servi

 

Mod de Preparare

 

01 Răciți un pahar pentru înghețată la frigider.

 

02 Într-un alt pahar, adăugați siropul de caramel.

 

03 Preparați 2 căni de cafea espresso după preferință, turnați-le peste siropul de caramel și amestecați.

 

04 Adăugați înghețata de vanilie în paharul răcit, apoi turnați cafeaua deasupra.

 

05 Bateți ușor crema și turnați-o peste desertul cu cafea, folosind partea convexă a lingurii.

 

06 Adăugați un strat subțire de pudră de cacao sau bucăți mici de ciocolată pentru a face din cafeaua Liégeois un desert perfect după cină.

 

Produse Folosite

SUPREMO | 10

ONYX | 12

RISTRETTO | 11

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.