Plăcerea unei cești de cafea este durabilă

 

L'OR se angajează să creeze un viitor mai sustenabil și să susțină viitorul cafelei pentru generațiile viitoare. Suntem inspirați de frumusețea extraordinară a naturii și valorificăm bogățiile sale prin amestecurile noastre de cafea. Ne dorim să reducem impactul negativ pe care îl avem asupra naturii prin programul Common Grounds al JDE Peet's. Susținem schimbări sustenabile în industria cafelei prin îngrijirea ecosistemelor plantelor de cafea.

LORSUST23_Sunrise_913x1200.png

Cafeaua și economia circulară

 

Plăcerea aromei a cafelei ar trebui să aiba un impact asupra simțurilor noastre, nu asupra planetei.
Selectăm cu grijă ambalajele și materialele pe care le folosim pentru a proteja aroma si gustul cafelei noastre, respectând totodată mediul înconjurător.
Ne dorim să ajungem la un ambalaj 100% reciclabil până în 2030, astfel că folosim capsule de aluminiu reciclabile, borcane de sticlă reutilizabile și pungi de hârtie.
Redu­cem impactul nostru asupra naturii pentru a avea un viitor mai durabil.

Aprovizionarea responsabilă

 

Aprovizionarea responsabilă este una dintre modalitățile prin care avem un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, ajutând fermierii și comunitățile din regiunile cultivatoare de cafea să se dezvolte.
Prin programul Common Grounds al JDE Peet’s susținem fermierii mici sa adopte practici sustenabile.
În calitate de protectori ai regiunilor cultivatoare de cafea, fermierii depind de natura înfloritoare, astfel că lucram împreună pentru a avea un viitor mai sustenabil, în care natura prosperă.

 

LORSUST23_Coffee_Harvest_913x1200.png

LORSUST23_Coffee_Blossom_913x1200.png

Conservarea diversității cafelei

 

Frumusețea naturii ne inspiră și ne dorim sa creăm cele mai interesante amestecuri de cafea din diferite regiuni.
Prin colaborarea cu World Coffee Research, L’OR susține cercetarea și îmbogățirea varietății de cafea din întreaga lume, începând de la sprijinirea fermierilor și până la alegerea celor mai roditoare soiuri.
Ne-am luat acest angajament pentru că știm că o lume fără diversitatea cafelei este o lume anostă.