• DESCOPERĂ
  • PRODUSELE L'OR
  • Campanii
  • L'OR CAFEA RECE
  • INSPIRAȚIE
    •  

       

       

    • BLOG
    • REȚETE
  • TESTEAZĂ GRATUIT
  • Newsletter
  • Universul LOR

Iced Coffee cu caramel

Timp de preparare: 5 minute

 Ingrediente

 

1 pahar înalt

1 linguriță

2 shot-uri de L’OR Espresso Caramel sau Ciocolată refrigerate

5 cuburi de gheață de dimensiuni normale

150 ml lapte preferat

15 ml de sirop de vanilie

Frișcă

Sirop de caramel

1 vârf de sare de mare

 

 Mod de Preparare

 

01

Preparați două capsule L’OR Espresso Caramel sau Ciocolată sub formă de shot-uri de espresso, apoi puneți cafeaua în frigider timp de 10 minute.

02

Umpleți paharul înalt cu 5 cuburi de gheață de dimensiuni normale, apoi turnați cafeaua răcită deasupra urmată de 150 ml de lapte preferat și 15 ml de sirop de vanilie. Se amestecă toate împreună.

03
Pentru a servi, se pune în cafeaua cu gheață: frișcă, un strop de sirop de caramel și un vârf de sare.
  • Contact Us
  • Termeni si conditii de utilizare
  • Confidențialitate și cookie-uri
  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube

©2023 Jacobs Douwe Egberts RO – Toate drepturile rezervate

romania-flag-icon-32-custom.png