Un amestec dulce-picant

Candied Ginger Espresso

 

Pahar: pahar pentru whiskey

Decor: o felie subțire de ghimbir, mentă, bucăți de ciocolată neagră

Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente

 

1 shot de espresso L’OR Ristretto

 

1 pahar de spumă de lapte

 

1 cupă de înghețată de vanilie

 

1-2 lingurițe de sirop de ghimbir

 

1 felie subțire de ghimbir

 

1 tabletă de ciocolată neagră

 

Puțină mentă

 

Mod de Preparare

 

01 Razuiește tableta de ciocolată fie cu o răzătoare, fie cu un cuțit.

 

02 Spumează laptele, precum în cazul unui cappuccino.

 

03 Toarnă shot-ul de espresso în pahar.

 

04 Pune spuma de lapte rezultată peste espresso.

 

05 Adaugă o cupă de înghețată în pahar.

 

06 Presară siropul de ghimbir peste înghețată, după gust.

 

07 Decorează totul cu o felie subțire de ghimbir, puțină mentă și                  ciocolata răzuită.

 

08 Servește și savurează rețeta L’OR.

 

 

Produse Folosite

L’OR RISTRETTO | 11

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.