Un amestec dulce-picant
Pahar: pahar pentru whiskey
Decor: o felie subțire de ghimbir, mentă, bucăți de ciocolată neagră
Timp de preparare: 5 minute
1 shot de espresso L’OR Ristretto
1 pahar de spumă de lapte
1 cupă de înghețată de vanilie
1-2 lingurițe de sirop de ghimbir
1 felie subțire de ghimbir
1 tabletă de ciocolată neagră
Puțină mentă
01 Razuiește tableta de ciocolată fie cu o răzătoare, fie cu un cuțit.
02 Spumează laptele, precum în cazul unui cappuccino.
03 Toarnă shot-ul de espresso în pahar.
04 Pune spuma de lapte rezultată peste espresso.
05 Adaugă o cupă de înghețată în pahar.
06 Presară siropul de ghimbir peste înghețată, după gust.
07 Decorează totul cu o felie subțire de ghimbir, puțină mentă și ciocolata răzuită.
08 Servește și savurează rețeta L’OR.
Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.