Aprovizionarea responsabilă

 

JDE Peet's se mândrește cu modalitatea sa responsabilă de aprovizionare a cafelei. Acționăm pentru a crea un viitor mai bun în care atât fermierii, cât și natura prosperă.

Ca parte a programului Common Grounds al JDE Peet’s, ne străduim să avem un impact pozitiv asupra planetei noastre, a oamenilor și viitorului cafelei.

 

Aprovizionarea responsabilă

cg-responsible-sourcing-pillar-icon-direction-white@2x.png

Pentru toate produsele L'OR marcate cu logo-ul "Responsible Sourcing", a fost achiziționat un volum echivalent de cafea de la un program de aprovizionare responsabilă recunoscut în industrie. Pentru mai multe detalii despre aprovizionarea responsabilă a cafelei, vă rugăm să vizitați și www.jdepeets.com/sustainability. 

Ce înseamnă aprovizionarea resposabilă?

Prin aprovizionarea responsabilă cafeaua verde pe care o achiziționăm este produsă respectând principiile recunoscute în industrie legate de impactul său social și asupra mediului.

Cum ne aprovizionam resposabil?

Continuăm să colaborăm cu fermierii din regiunile de unde achiziționăm cafeaua pentru a înțelege și rezolva provocările pe care le întâmpină. Abordăm activ aceste probleme și promovăm progresul  pentru a ne asigura că fiecare ceașcă de cafea contribuie la un viitor mai bun. Împreună cu partenerii noștri sprijinim programele pentru fermieri legate de diversitatea originilor cafelei și a realitatilor de zi cu zi din producție. Susținem fermierii mici în eforturile lor de a adopta practici durabile prin intermediul inițiativelor dedicate și a certificărilor.

 

Common Groundslogo-common-grounds-crema@2x.png

Programul de sustenabilitate Common Grounds al JDE Peet’s reflectă ambiția noastră de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor, planetei și viitorului cafelei. Acționăm pentru a ne asigura că fiecare ceașcă contribuie la un viitor mai bun. De la fermieri la consumatori, susținem un ecosistem inclusiv și regenerativ alimentat de pasiunea noastră pentru cafea. Common Grounds este format din trei piloni: Aprovizionarea responsabilă, Minimizarea Amprentei de carbon și Sprijinul oferit oamenilor, aducând eforturile noastre de sustenabilitate sub un singur program.
Sustenabilitatea este o misiune în evoluție continuă, iar noi continuăm să evaluăm impactul operațiunilor noastre asupra oamenilor și planetei.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre programul nostru.