Cafeaua L'OR s-a născut în Franța din dorința de a oferi cea mai bună selecție de cafea pentru iubitorii de cafea din întreaga lume. Fiecare aromă L'OR este creată de o echipă de Artiști pasionați de cafea și este concepută pentru a oferi dimensiuni noi de arome; ce ating toate simțurile pentru o experiență de cafea unică și cât mai captivantă.

 

Chiar dacă cafeaua L'OR este savurată în casele din întreagă lumea, nu am pierdut niciodată legătură cu rădăcinile noastre franceze. Pentru noi, înseamnă un angajament pentru calitate și atenție la detalii în fiecare pas, precum și un sentiment de apreciere pentru momentele de răsfăț din fiecare zi. De la boabe întregi prăjite cu atenție, până la colecția noastră rafinată de Capsule Compatibile Nespresso®*.

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.

Capsule Compatibile

Capsule special concepute pentru aparatele Nespresso®

Aromă și gust

Artiștii de Cafea L'OR creează fiecare aromă L'OR

CE ESTE CAFEAUA L'OR?

Cafeaua L'OR provine din cele mai bune regiuni de cafea din lume, iar amestecul de cafea este făcut de Artiști de Cafea, pentru a oferi o experiență unică în fiecare ceașcă. Pentru noi, o ceașcă de cafea înseamnă complexitate: straturi de aromă care ne intrigă toate simțurile, oferind o experiență gustativă completă. Ceea ce face L'OR să fie unic este echilibrul între complexitate și arome unice care pot fi savurate zilnic.

 

INOVAȚIE

Echipa noastră de experți în cafea este pasionată de cercetare și inovare în domeniul cafelei. De la modalități noi și facile de preparare a cafelei, până la aprovizionarea cu boabe de cafea rafinate din origini nedescoperite, până la modalități noi de a prăji sau amesteca boabele de cafea într-un mod care oferă un gust și o aromă superioară.

Prin îmbunătățirea constantă e tehnicilor noastre, reușim să oferim tipuri noi și unice de cafea.

Aflați mai multe